Mateřské lodě ruských tajných služeb na Vltavě neplují, lebedí si v suchu v sídlech nejvyšších státníků! Vzory českých osobností?

Praha a tajné služby i Pátá kolona. Hrad si zajistí vždy zámečkem!
První republika byla mateřskou lodí ruských tajných služeb a jak to vypadá stav se nemění. Miloš Zeman navázal nejen na věčně ožralého syfilitika Gottwalda ale i na prezidenta Beneše.

Sověti spolupracovali s Benešem ve zpravodajské oblasti. V hlášeních NKVD (Narodnyj komissariat vnutrennich děl, Lidový komisariát vnitra) byl označován jako agent č. 16 (Kalvoda 1995). Když 30. 11. 1939 Sovětský svaz přepadl Finsko, postavil se Beneš na rozdíl od Francie a Velké Británie za Moskvu. O Benešově agentství se zmiňuje i Pavel Sudoplatov ve své knize Special Tasks (Sudoplatov). Major Pjotr Zubov byl v roce 1937 pod diplomatickým krytím poslán do Prahy jako rezident NKVD a během svého pobytu v Praze byl řídícím orgánem Beneše.

Po mnichovské konferenci dostal Zubov od Stalina instrukci předat Benešovi přes jeho sekretáře 10 000 US $ a pomoci Benešovi s odjezdem do Velké Británie. Stvrzenku na příjem této částky podepsal Benešův tajemník Prokop Drtina.

Dnes čeští kolaboranti inkasují samozřejmě víc. Možná by nám na to mohl odpovědět exprezident Klaus - Kolesnikov....


Jindřích Čech, sociální sítě internetu



Oblíbené příspěvky