Hnutí Trikolóra... Tiskovou konferenci moderoval herec Marek Vašut. Zase KLAUS ATD ! Děsivá psychopatologie?? Chudák trumpeta - netroubí!

Šlápnout do pedálů..Google Mapy.

Chceme vrátit zemi občanům, kteří pracují, platí daně a vychovávají děti. Přišel čas vzít si naši zemi zpátky,“ řekl Klaus v úvodním proslovu


„Poslední dva roky jsem měl možnost sledovat politický život republiky zevnitř. Byla to děsivá zkušenost, vidět divadýlka pro noviny, stádnost a pokrytectví, hloupost a osobní zájmy našich elit a klesající suverenitu ČR,“

 „Ani na vteřinu jsem nepomyslel na to, kolik procent získáme.
Stojíme tu z přesvědčení, chceme hájit vyšší hodnoty. Chceme tady vztyčit vlajku a říct: tady stojíme, toto jsou názory, ve kterých vytrváme,“ burcoval sál, ve kterém se sešly zhruba dvě stovky jeho příznivců.  Evropské hodnoty, ne arabské či africké.
 Jak už dříve řekl, hnutí Trikolóra bude stát na třech pilířích. „První se jmenuje Žijeme v České republice. Díváme se na svět českýma očima, je nám bližší Jaroslav Novák z Pelhřimova než lachtan v Antarktidě,“ uvedl Klaus.

„Hájíme evropské hodnoty ve smyslu neafrické a nearabské,“ řekl. Druhý pilíř jeho hnutí má název Bohatství vzniká z práce, třetí Braňme normální svět.

Oblíbené příspěvky